שלום,
היחסים עם בעלי טובים אך פעם ב כשאני שומרת טהרה ובכלל לאורך כל ההריון בסיכון הבנתי שהוא רואה פורנו כדי להגיע לפורקן. אמרתי לו שזה מפריע לי מעצם העובדה שזאת מישהי אחרת וגם אני לא צריכה את הדברים האלה. מבחינתי אפשר לפנטז או לשמוע מדיטציה/קולי או משהו יותר עדין. אני מבינה שגברים לא יכולים אחרת אך אני לא שלמה עם זה וזה משהו שמפריע לי. גם עצם זה שהוא שאל בעבר לפעמים אם היום מקיימים יחסים ואמרתי שאני עייפה או הייתי עסוקה אז לא נפל לי האסימון שהוא ילך במקום זה לפורנו ורק עכשיו הבנתי את זה בטמטומי. מה אפשר לעשות? הוא טוען אבל שהוא לא מחליף את היחסי מין שלנו בפורנו אלא רק פעם ב בתקופות אבל לפי מה שהבנתי זה לפחות פעם בשבועיים אם שומרת טהרה. תודה
שלום לך.
צפייה בפורנוגרפיה אכן עשויה להוות נקודת מחלוקת כאשר כל אחד מבני הזוג תופס אותה באופן אחר.
נשמע שבעלך חש כי מדובר באמצעי פורקן שלא בא על חשבון המיניות והזוגיות ועבורך הפורנוגרפיה מהווה דבר מה אחר, שהופך את הצפייה בה לפוגעת ומרחיקה.
לאור זאת, ממליצה לפנות לייעוץ זוגי ממוקד אשר יעזור לכם לגשר על הפער. במקרים רבים, כאשר אפשר לשוחח ולעבד את התחושות, ולתת מקום לצרכים של כל אחד מבני הזוג, קל יותר למצוא פתרון שאתו שני בני הזוג ירגישו בנוח.
ליטל
מצורף קישור לרשימת מטפלים רלוונטיים בתחום, תוכלי לסנן לפי אזור מגוריך -
בטיפולנט | בחירת איש מקצוע - ייעוץ זוגי
לקריאה נוספת, מצורפים קישורים למאמרים בנושא -
בטיפולנט | מה בין ייעוץ זוגי לטיפול זוגי?
בטיפולנט | על פערים בתשוקה המינית בין בני זוג