היי ליטל.
בימים האחרונים אני מרגישה משבר רגשי מוצפת במחשבות שליליות דפיקות לב חזקות של חרדה אני התקבלתי למקום חדש בקהילה במסגרת שאני נמצאת בה וזה הכניס אותי אותי לבלבול וחרדה אני ממש רוצה לחזור לעצמי אשמח לטיפ בלי טיפול איך אני יכולה להקל על עצמי זה פעם ראשונה שיש לי פגישה שבוע הבא במקום שלא הייתי אף פעם וזה מלחיץ מאוד אמרו לי שזה דבר נהדר אבל בכל זאת אני מרגישה פחד ללכת לשם כמו שאולי כתבתי פעם עברתי לפני המון שנים טראומה במסגרת שהייתי בא למרות שזה היה לפני המון שנים ובגלל זה החרדה חזרה לי אני כל כך רוצה לחזור לעצמי ליטל אשמח למענה אני מודה לך סוף שבוע נפלא
שלום רינת.
כניסה למקום חדש מלווה אצלך במרבית המקרים בחששות ובקושי ובמובן הזה,
חשוב לזכור שמה שאת חווה אינו מעיד על כך שאת הולכת למקום לא טוב אלא על כך שזה מעבר משמעותי שלוקח זמן להתרגל אליו.
אני רוצה גם להזכיר לך שבפעמים הקודמות בהם היו מעברי מסגרות ורופאים, הרגשת תחושות דומות ולפחות ממה שסיפרת כאן- הופתעת בדרך כלל לטובה.
לאור זאת, אני מציעה להזכיר לעצמך שוב ושוב שאלו תחושות שיירגעו ברגע שתתרגלי ובינתיים- לתרגל את הכלים מתחום הפסיכולוגיה החיובית והמיינדפולנס שעוזרים לך בדרך כלל,
לשתף אנשים אחרים בתחושות ולבקש את תמיכתם, ולהרבות בפעילויות נעימות שיכולות להסיח את דעתך ולספק תעסוקה חיובית- ספורט, בישול, קריאה, סרטים, יציאה מהבית.
בהצלחה,
ליטל