<
תפריט נגישות
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

פורום פסיכולוגיה

• נכתב ע"י אנונימית ב - 02/06/2026 13:41:19

שלום. אני אנסה לתמצת את הסיפור שלי. אני בת 42 עוסקת בחינוך נשואה ואמא .
    שלוש מבנותי לומדות בבית ספר אותו מנהלת אישה סמכותית מאד עם רוך פנימי ומעט קשוחה. היא בת 62 בעלת תארים אמא/סבתא.
    הקשר ביננו התחיל לפני 4 שנים. כאשר היא מביטה בי ולעיתים מסיטה מבט. היו גם שיחות לאורך השנים פה ושם ממש בקטנה. לפני שנה פלוס הגענו אליה בעקבות קושי של אחת הבנות ובשיחה איתה היא פתאם אמרה לבעלי מולי- נכון אי אפשר לריב עם אשתך כולה טוב. והיו עוד אמירות כגון- בסיום פעילות ערב היא הייתי צרכה ללכת לעזור לבעלי להשכיב את הקטנים לשינה אז היא אמרה שהוא ישכיב ואת תשארי פה. והיו גם התרחקויות שלה ממני ושלי ממנה. לפני 4 חודשים אני יזמתי שייח יותר רציני .
    הרגשתי מאד מופעלת ע"י המבטים שלה. אני רוצה להדגיש ששתינו סטרייטיות אני אישה יפה אצילית חלק מהחשיבה שלי היתה שהיא אולי מביטה בי בגלל זה...היא אגב אישה מרשימה לגילה ונעימת סבר. השייח נעשה יותר קרוב היא שיתפה על המשפחה שלה.. בשיחה אחת היא אמרה לי ככה: את בגיל של הבנות שלי אני לא כזו כבדה אפשר להיות בקשר... אין אצלי מותר ואסור. הרגשתי ממש בום הלב לגבי האמירה הזאת. לאחר השיחה הזאת שוב נןצר ריחוק ... עד שאני לפני שלושה שבועות החלטתי לבוא לספר לה מה אני מרגישה מולה. ושיתפתי אותה...שלא פשוט לי שאני חושבת עליה. המון שאני רוצה קשר ואני מרגישה משיכה אליה. היא מצידה היתה מאד חמה אמרה לי אני אחזיק אותך בתוך זה היא כן הדגישה שזה לא הדדי. אבל היא חזרה ואמרה שיכאב לה אם נתרחק בגלל זה. לאחר השיחה הזאת היו התעלמויות מצידה להודעות שלי. וכשדברנו שוב... היא הכחישה שהיא אמרה שהיא תחזיק אותי בתוך זה...
    אני מאד מבולבלת ממנה היא לא אישה רעה אני מרגישה שגם היא מתמודדת פה עם משהו שאולי היא לא מבינה עד הסוף ולכן ההכחשות.
    עם זאת קשה לי מאד להרפות מהקשר הזה. אני חושבת שסוג של התאהבתי בה ויש רגעים שזה כן מרגיש הדדי . יש המון ימים שאני פשוט לא מגיעה לבית הספר יוצרת ריחוק ממנה כדי לשמור על איזון נפשי. חשוב לי להדגיש שיש לי 3 בנות בבית הספר . אני אשמח לשמוע .. מה לדעתך היא מרגישה מולי? מה קורה פה בין שתינו ? ומה כדי לי לעשות. תודה רבה

תשובה: קשר מורכב
    נכתב ע"י ב -

אנשי מקצוע ומכונים

פז שדיאור

פז שדיאור

כפר סבא
ענת תנעמי

ענת תנעמי

גבעתיים
ליאת ספינזי

ליאת ספינזי

גבעתיים