היי אשמח להתייעץ לגבי משהו שקורה לי בטיפול🙏
אני סטודנטית למקצוע טיפולי בעצמי,
התחלתי טיפול בזמן האחרון אצל מטפלת מדהימה, מהרגע הראשון התחברנו וכיום אני בתהליך חזק ומשמעותי ומציף מאוד.
הייתי בעבר בטיפולים ארוכים בהרבה שמעולם לא הגעת לעומקים כאלה וחיבור כזה ואני אדם שמאוד קשה לו לתת אמון, אך היא הוכיחה לי שהיא איתי באמת ואני סומכת עליה.
הבעיה מתחילה בזה שאני מרגישה שאני מאוהבת בה, חושבת עליה המון, מדברת איתה בראש שלי, חושבת על סיטואציות שקרו בטיפול ומחייכת לעצמי, עוברת על הודעות שלנו כמה פעמים ביום..
היא באמת מיוחדת ומוכשרת ויפה מאוד בעייני אך אני מודעת לזה שזאת העברה חזקה שקורת לי איתה בעקבות חסך הורי עמוק שלי (נראלי), למרות שהיא כמעט בגילי. היא נותנת לי אמפטיה ותחושת אכפתיות והלב שלי מתפוצץ מאהבה אליה ורצון שהיא תיהיה שלי.להרגיש אותה איתי תמיד. זה מביך כי אני מרגישה לפעמים שהיא מודעת לזה בגלל ההתנהגות שלי איתה. אני לא מסוגלת לעלות את זה מולה כי זה ממש מביך אותי וגם מרגישה שזה עולה ויורד בהתאם למה שקורה בקשר שלנו וגם אני מודעת לזה אבל עדיין זה מתסבך אותי
ואני תוהה אם זה תורם לתהליך הטיפולי גם אם לא מדובר ואם זה יפחת עם הזמן? האם אני צריכה להתאבל על זה שזה לא התממש? זאת העבודה? אשמח לעזרה! תודה!