<
תפריט נגישות
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

פורום פסיכולוגיה

  • נכתב ע"י קלואי ב - 21/11/2018 15:10:34

    תודה על המענה,
    אך לצערי אין באפשרותי כרגע לפנות לטיפול פסיכולוגי/פסיכיאטרי. אני נמצאת כרגע מחוץ לארץ ואין לי ביטוח רפואי שיכסה טיפול פסיכולוגי או פסיכיאטרי, אך אם זאת אני נואשת לעזרה כלשהי.
    אני לא מצליחה לתפקד כראוי, אני לא מצליחה להניע את עצמי לצאת לעבוד(למרות שאני מאוד רוצה וגם חייבת). קשה לי לטפל בצרכים בסיסיים כמו מקלחת, עצם המחשבה על יציאה מהבית מעייפת אותי(למרות הרצון).
    האם יש עוד דרכים שיעזרו לי במצבי?

    תשובה: המשך לתפקוד
    נכתב ע"י ליטל פלג ב - 22/11/2018 15:24:08

    שלום קלואי.
    אני מבינה את עוצמת המצוקה אך לצערי אין לי אפשרות ויהיה חסר אחריות מצדי לכוון אותך כך- כפי שרופא לא יכול לרשום תרופה רק על סמך אמירה של המטופל כי הוא "מרגיש מאוד רע".
    המצב שאת מתארת, של חוסר תפקוד וחוסר כוחות קיצוניים, מצריך התערבות של איש מקצוע או לכל הפחות, נוכחות של בן משפחה שיסייע לך. לכן אני חושבת שכדאי לכוון את מירב המאמצים והכוחות שיש לך לשיתוף אנשים קרובים לך במצבך וניסיון להבין טוב יותר מה קורה לך.

    ליטל

אנשי מקצוע ומכונים

שמעון ליאקחוביצקי

שמעון ליאקחוביצקי

תל אביב - יפו
אורן מניקס

אורן מניקס

פרדס חנה-כרכור
ננסי ינאי

ננסי ינאי

פרדס חנה-כרכור
תמר טלמור כהן

תמר טלמור כהן

תל אביב - יפו
מיכל טרן

מיכל טרן

תל אביב - יפו
נואי מלכה

נואי מלכה

רמת השרון
אסנת קורנבלום

אסנת קורנבלום

הוד השרון
לימור נוי

לימור נוי

חולון