<
תפריט נגישות
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

פורום פסיכולוגיה

• נכתב ע"י ציון מרואני ב - 22/08/2025 18:28:19

אנימבן 77 נכה משרד הביטחון 40% לצמיתות בגין חרדות ומצב נפשי ירוד, מטופל ע"י פסיכולוגים ופסיכיאטרים עים כדורים משנת 2002, לא ניקשרתי לאף אחד מהפסיכיאטרים או הפסיכולוגים רוב הזמן אני לא רגוע עים המון מחשבות, דאגות ואז מקבל חרדות והופך תוקפני ) ללא אלימות רק בצעקות ואז בוכה ( אני מטופל בכדורים אבל אין רגע אחד של שלווה וכבר נימאס לי מיזה כי כול המישפחה סובלת, אין לי שימחת חיים, איזה טיפול אני יכול לקבל שיציל את מצבי העגום, אני רוצה לחיות, אולי היפנוזה ? מה שתגידי, תודה

תשובה: חרדות ומצב נפשי ירוד
    נכתב ע"י ליטל פלג ב - 24/08/2025 15:49:23

נראה שעברת טיפולים רבים ועשית מאמצים רבים למצוא פתרונות למצוקה ממנה אתה סובל מזה שנים על רקע שירות צבאי. ראשית, מלוא הערכה למאמצים המתמשכים. 

אנחנו מחזקים את ידיך לא לוותר עד שתמצא עזרה ראויה. אנחנו בטוחים שהמאמצים שעשית כל השנים ואנשי המקצוע בהם נעזרת לסייעו ולו במעט על מנת להקל על המצוקה. וחשוב להמשיך ולעזר על מנת להקל עוד ועוד וכמה שיותר.

הקושי למצוא אנשי מקצוע שיתאימו בדיוק לצרכים שלנו הוא מוכר, ולפעמים, אפילו כשמוצאים איש מקצוע שמתאים, אחרי תקופה הצרכים משתנים ויש למצוא מחדש.  אי לכך אנחנו מציעים לא לוותר ולהמשיך לחפש.

אם תשלח לנו אזור בארץ שבו אתה גר, נוכל להציע לך אנשי מקצוע מתאימים או מרכזים רפואיים מתאימים שיכולים להשיא את הסיוע מתאים באזור מגוריך.

אנשי מקצוע ומכונים

ענת אורבך

ענת אורבך

רמת גן
עדי רפאל כהן

עדי רפאל כהן

נס ציונה
ד"ר שוש קזז

ד"ר שוש קזז

ראשון לציון
נטליה צוקנוב

נטליה צוקנוב