שלום, אתחיל בכך שאומר שאני נשואה באושר ויש לי בעל מדהים, תומך, רגיש ואבא נפלא. יש שיח מכבד, עזרה וכו' יש לנו 3 ילדים הגדולה בת 32 השניה בת 30 והבן בן 24.
יש לבעלי קטע בכל פעם שהוא לא מסכים עם הבן שלנו הוא מתחיל להרים את הקול שלו ומטיח בו אשמות על דחיינות ושהוא לא עושה דברים שיש לו לעשות. ואז מתחיל וויכוח - העניין יוצא בעיקר
מול הבת האמצעית בת30 שמגיע אלינו הביתה.(בשנה האחרונה בעלי והבת מאוד התקרבו בעקבות משבר גירושין שעברה , הוא מטפל לה בעניינים כספיים עוזר לה לחפש רכב וגם עזר לה לעשות חוזה של דירה שהיא שכרה. היא מתייעצת איתו המון .יש בינהם קשר טוב והמון שיח)
העניין הוא שכל פעם כשהבן לא "מסדר" דברים או "דוחה" דברים בעלי מתחיל להוציא הכל החוצה מולה.
ניסיתי לומר לו שלא לעניין מה שהוא עושה אך הוא לא רוצה להקשיב,
השבוע קרתה אותה סיטואציה, הבן ישב איתנו והתחיל לדבר עם אחותו בעניין מסויים בעלי התערב ושוב התחיל עם אותו סגנון דיבור. עד שאני לא יכולתי לקבל את זה והרמתי על בעלי את הקול ואמרתי שלא יתערב בינהם ושייתן לבן לדבר עם אחותו.
כשהעניינים נרגעו בעלי והבן ישבו ודברו בינהם על הנושא שעלה ...
הבן עלה לחדר ואני הלכתי רגע לחדר ומהחדר שמעתי את בעלי מתלחש עם הבת ומספר לה שוב על הבן על כך שהוא דוחה דברים ולא עושה מה שצריך, (כנראה הבת שאלה אותו גם היא מאוד אוהבת לדעת דברים.... קמתי בכוונה והגעתי אליהם ואיך שהגעתי הם החליפו נושא.... מה אני אמורה לעשות בעניין?