<
תפריט נגישות
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

פורום פסיכולוגיה

  • נכתב ע"י יוגב ב - 08/08/2018 05:45:24

    היי, אני בן 30 ואני מרגיש שאני משתף את הזולת ואת החברה בפרטים אישיים שלי למרות שלא ביקשו ממני. לעיתים, זה גורם לקרבה וחברות. הבעיה נמצאת בתחילת קשר זוגי בה אני משתף ושופך החוצה מידע רב עליי ללא הפסקה. כמובן, כל המידע הוא אמת ומרשים. לא ברור לי מה הסיבה שאדם חושף בתחילת קשר עם בת זוג זרה את כל הקלפים והמידע עליו? אשמח להבין התנהגות כזו? אני מנסה להימנע מכך אבל זה חזק ממני. תודה רבה . יום נעים.

    תשובה: מספר ומשתף לזולת
    נכתב ע"י ליטל פלג ב - 08/08/2018 12:47:46

    שלום יוגב.
    אם אני מבינה נכון, אתה מרגיש שהבעיה אינה תוכן המידע אלא התחושה שאתה נחשף מהר מדי. דפוס זה עשוי לנובע מגורמים שונים, כאשר אחד מהם יכול להיות צורך חזק באינטימיות, מוכרות והרמוניה עם הצד השני- אולי על חשבון אפשרות להכיר באופן הדרגתי ומותאם יותר.
    אתה מתאר כי לדפוס זה יש גם השלכות חיוביות, אך במידה והוא מפריע לך בכל זאת תוכל לפנות להתייעצות פסיכולוגית כדי להבין יותר לעומק את מקורותיו. במרבית המקרים, ההבנה של מקור ההתנהגות גם מסייעת לשלוט בה באופן טוב יותר.

    ליטל

אנשי מקצוע ומכונים

ערן פרישברג

ערן פרישברג

תל אביב - יפו
ד"ר נטע חורש-רינמן

ד"ר נטע חורש-רינמן

תל אביב - יפו
אבי קראוס

אבי קראוס

באר שבע
שרון נגרין

שרון נגרין

תל אביב - יפו
יחיאל שפירא

יחיאל שפירא

עמק חפר
עדי אלחדף

עדי אלחדף

רמת גן
עמית דגן

עמית דגן

תל אביב - יפו
נטליה צוקנוב

נטליה צוקנוב

תל אביב - יפו