אני בת 35, חיה עם חרדת בריאות נוראית,כל תחושה בגוף שלי או בילדים או אצל בעלי אני מיד חושבת על הכי גרוע,זה התחיל עם כאבי ראש וטשטוש בעינים,וסחרחורת,כמה שבועות,אני הייתי בטוחה שיש לי את ההכי גרוע,,,, הרופא שלח אותי לנורולוג,לבדיקת עינים וכו הכל היה תקין, ובמקום שהרופא יגיד לי שזה סימנים של חרדות אז הוא הלחיץ אותי יותר ושלח אותי לסיטי והפחיד אותי שאני יכולה להיכנס לדכאון וזה הפחיד אותי נורא ,אצלי דכאון זה מחלה נפשית נוראית,,,עד שהגיעו התשובות של הסיטי נכנסתי כבר להתקפים נוראים,לא אכלתי לא ישנתי ,חודש הייתי בלי כוחות,פחד גדוללל בלי שליטה, ואז רופא המשפחה אמר לי להתחיל ציפרלקס זה עוד יותר הלחיץ אותי שאני חיה על כדורים,אני אישה בריאה ואין לי שום סיבה להיות בדכאון כי יש לי הכלללל בחיים,כסף,נחת,חברות,עסק מה לא, מאוד נלחצתי מהמושגהזה דכאון,כי אצלי דכאון זה משהו נורא,,הלכתי לפסיכיאטר פרטי הוא אמר שיש לי הפרעת חרדה מוכללת הפרעת פאניקה וכל הדברים שקשוריםלחרדות ואין לי דיכאון קליני כי יש לו מטופלים מפחידים יותר אבל איך הוא יודע מה אני מרגישה זה אני לא יכולה להסביר לו,והוא הלחיץ אותי מהמושג הזה דכאון קליני, ואני כל הזמן חושבת שאני יכולה להיכנס למצב הזה, ,,,,החיים שלי השתנו ואני כל הזמן עם לחץ לחץ לחץ מה יהיה איתי,לאן אני ידרדר,הבעיה שלי שאני כל הזמן מחפשת בגוגל וזה מלחיץ יותר כי אני רואה אנשים כותבים שהכדורים לא עוזרים וניסו הכל, ,, כשאני לבד או הולכת לישון אני מתחילה עם כל המחשבות שזה לא נותן לי מנוחה, פחד חרדות מה יהיה איתי,אם זה יעבור מתישהו,,,,כשאני רואה מישה כותב משהו נורא אני מיד חושבת שזה יקרה לי גם,אני רואה אנשים כותבים שהם שנים עם חרדות ודכאון וניסו הכל ולא עזר להם,אני רואה מישהו כותב על התאבדות אני נכנסת לחרדות אנשים בדכאון עושים את זה אז זה מפחיד אותי אולי זה יבוא גם אלי,,התחלתי אז טיפול רגשי אצל פסיכולוגית שהיא עוד יותר הלחיצה אותי ואחרי 6 פגישות ראיתי שאני יותר בחרדות ממנה אז הפסקתי, מצאתי מישהי מאוד טובה לטיפול נפשי רק לדבר ולשוחח איתה עשה לי טוב ואז הפסקתי בהדרגה אחרי חצי שנה את הציפרלקס כי ראיתי שלא ממש עזר לי,וזה רק הלחיץ אותי שאני חיה על כדורים, התחלתי להיות רגוע יותר לכמה חודשים,אבל עכשיו התחיל הכל שוב,חרדות ופחד מה יהיה איתי, ,אני מאוד רוצה להיכנס להריון ומפחדת שהחרדות יזיק לעובר, גם כדורים יכול לעשות בעיות בתינוק,אז אני לא יודעת מה להחליט,ואני רוצה עוד ילדים כי רק איתם כשאני עסוקה זה לוקח לי את המחשבות והחרדות, גם ראיתי שלמי שיש רקע של חרדות זה יכול להתפתח לדכאון אחרי לידה ואני מאודדד מפחדת שזה יקרה לי,,,, אז עכשיו אני בלחץ כי אני רוצה עוד ילדים ואני לא יכולה,,, התחלתי לפני חודש טיפול CBT זה קצת מרגיע אותי אבל כשאני נכנסת לחרדות זה לא עוזב אותי,מה יהיה עם העתיד,אם יקרה לי חס ושלום משהו גדול איך אני יעבור את זה,,,,אני ידגיש שהמצב הזה לא לוקח ממני את שמחת החיים אני ממשיכה הכל רגיל,אף אחד במשפחה לא יודע שאני עוברת משהו, אני ממשיכה עם העבודה שלי רגיל,,,,,,הבעיה היא רק בפנים אני מרגישה משהו שלא הרגשתי בחיים,אני אומרת לבעלי כל הזמן שמי שלא הרגיש את זה אין לו מושג מה זה,מלפני שבוע אני קמה מוקדם בבוקר ולא מצליחה לישון בחזרה מרוב המחשבות המפחידות,ואז היום שלי מתחיל עם לחץ,רק מתי שאני יוצאת מהמיטה ומתחילה לעשות דברים אני שוכחת,, אני מפחדת שוב להתחיל לקחת כדורים כי זה לחץ בשבילי ,וראיתי שיש לי ימים שהשכל כן משטלת על הרגש אז זה כן אפשרי,,אני רוצה עזרה אני רוצה לראות שאפשר לצאת מזה,אני נרגעת שאני רואה אנשים כותבים שהם יצאו מזה,ולא לפחד אותי עוד יותר בבקשה