מרב פלד | פסיכותרפיסטית וביבליותרפיסטית
אני מאמינה שבכל אדם קיימת היכולת לצמוח, להשתנות ולחיות חיים מלאים ומספקים יותר, גם בתקופות של משבר, כאב או חוסר ודאות.
בקליניקה אני מציעה מרחב טיפולי בגובה העיניים, המבוסס על הקשבה, סקרנות וקשר אנושי מיטיב. יחד ננסה להבין את הקשיים, לזהות דפוסים שחוזרים על עצמם, לחזק כוחות ומשאבים פנימיים וליצור תנועה לעבר השינוי הרצוי.
אני מטפלת במבוגרים מגיל 18, בעברית ובאנגלית, בקליניקה ובאונליין. בעלת ניסיון בליווי אנשים המתמודדים עם דיכאון, חרדה, טראומות ילדות, משברי חיים, קשיים במערכות יחסים, בדידות, קשיי הסתגלות, אתגרי הורות וקשיים בוויסות רגשי.
גישתי הטיפולית היא אינטגרטיבית ומותאמת אישית. אני משלבת פסיכותרפיה ממוקדת, שיטות טיפול דינמי קצר מועד וכלים נוספים בהתאם לצרכים הייחודיים של כל אדם. כאשר מתאים, ניתן לשלב בטיפול גם כתיבה או כלים יצירתיים נוספים.
אני מאמינה כי בתוך קשר טיפולי בטוח ומכבד, ניתן לפתח הבנה עמוקה יותר של עצמנו, להרחיב את חופש הבחירה וליצור שינוי משמעותי ומתמשך.
“אף פעם לא מאוחר מדי להתחיל להיות מי שיכולת להיות.”
— ג’ורג’ אליוט
אוניברסיטת בר-אילן התוכנית ללימודי המשך בחוג לעבודה סוציאלית 2023
פסיכותרפיה ממוקדת וקצרת מועד
סמינר הקיבוצים 2020-2022
תואר שני MAAT בטיפול באמנות. התמחות: ביבליותרפיה
תעודת הכשרה מעשית מתקדמת
מכון אדלר, 2018-2019
שנה א – הדרכת הורים בשיטת אדלר
סמינר הקיבוצים 1998-2002
תואר ראשון בחינוך BED במסלול הצטיינות בהתמחות: ספרות-מקרא
תעודת הוראה, רישיון הוראה
תחום הטיפול הוא קריירה שלישית עבורי, והראשונה שבה אני חשה "בבית". בעברי עסקתי בניתוח מערכות ואיתור צרכי לקוחות עסקיים, במטרה לשפר תהליכי עבודה. ניהלתי וכתבתי תכנים עסקיים באנגלית, ועסקתי בגישור והדרכה של מנהלים בארץ ובחו"ל. בתחילת דרכי, עסקתי בחינוך ובהוראת ספרות בבתי ספר, וכתבתי תוכניות לימוד. הספרות והאמנות משמשות לי גם כיום כמעיין נובע. הן מאפשרות התבוננות מחודשת בנושאים שבוערים בליבנו, ועשויות לפתוח צוהר אל הנפש.


