קרן סהר, מטפלת רגשית מנוסה בעבודה עם ילדים, נוער, מבוגרים והורים. מדריכה סטודנטים לטיפול באומנות באוניברסיטת קרית שמונה (מכללת תל חי) ומפעילה טיפול קבוצתי בסטודיו פתוח במערכות חינוך וטיפול.
תושבת אלון הגליל הירוקה, חובבת אומנות ושירה.
הטיפול מתאים לכל אדם החווה קושי או תחושה כללית של תקיעות או חוסר הנאה בתחומי החיים כמו לימודים, זוגיות, מצבים חברתיים ולכאלה המתמודדים עם משבר, חרדה או דיכאון. היכולת להקשיב באמת מאפשר לקשיים ומצוקות להיות פתח להבנה, התפתחות ושינוי.
העבודה עם ילדים באמצעות משחק ואומנות מתאימה בעיקר למצבים של קושי בויסות, פחדים, חרדה חברתית, התפרצויות זעם, או עבודה הורה עם ילד שמסייעת ליצור תקשורת טובה יותר והתמודדות עם דפוסי התנהגות לא רצויים.
תואר שני בטיפול באומנויות. הכשרות בתחום הדרכות הורים, CBT משולב אומנות, תהליכים דינמיים בקבוצה ובארגונים. בסמינרים קליניים.
לאחר שנים של עבודה עם ילדים במסגרות חינוך רגילות ובמסגרות חינוך וולדורף, פניתי לכיוון מקצועי טיפולי, דרך החיבור להבנת חשיבות ההקשבה לכל אדם כסובייקט פנימי, הפוגש את העולם ומחפש את הדרך שלו ליצור קשרים משמעותיים ולהתמודד עם אתגרי החיים.
כמטפלת באומנות עבדתי עם ילדים בגילאי הגן ועם נערים ונערות במסגרות חינוך, טיפול ושיקום.
בשנים האחרונות, בנוסף לטיפול פרטני, אני מדריכה סטודנטים לטיפול באומנות במסגרת סמינר קליני ומדריכה מטפלות באיזור הגליל בתהליכי הטיפול שלהן.
עובדת במסגרת של בית מאזן, ופנימיה פוסט אישפוזית.
בקליניקה באלון הגליל אני עוסקת בטיפול בשיחה עם מבוגרים ובטיפול ביצירה עם ילדים ונוער.
חברת יה"ת
