<
תפריט נגישות
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

פורום פסיכולוגיה

  • נכתב ע"י רון ב - 13/12/2018 16:03:26

    שלום,
    אני שוקל מאד ברצינות להתחיל טיפול פסיכולוגי. מכיון שלרוב זהו תהליך ארוך ויקר, הייתי מאד רוצה לבחור מישהו מתאים. אז שאלתי היא: איך אני בוחר פסיכולוג/ית? האם ישנם אתרים בו אנשים ממליצים על פסיכולוגים מוצלחים?
    תודה

    תשובה: איך לבחור פסיכולוג/ית?
    נכתב ע"י ליטל פלג ב - 13/12/2018 21:55:54

    שלום רון.
    לצערי איני מכירה אתרים בהן ניתן לקבל המלצות ומעבר לכך, ההתאמה הבין-אישית בין מטפל מסוים למטופל מסוים היא משמעותית ולכן המלצה, עד כמה משמעותית שיכולה להיות, אינה בהכרח נכונה לכל אחד.
    במובן זה, במידה ואין לך המלצות ממכרים קרובים, אני מציעה לעיין באתרי אינטרנט ומאמרים של מטפלים כדי לקבל תחושה ראשונית של חיבור ולקבוע פגישת הכרות בהתאם. בפגישה זו כדאי להיות קשוב מאוד לתחושתך ובאופן ספציפי למידה בה אתה מרגיש שאכן נוצר דיאלוג בו המטפל יכול לתפוס משהו מחוויתך ולהגיד לך משהו שמרגיש נוגע ואמיתי. היווצרות של דיאלוג מסוג זה היא בדרך כלל סימן לחיבור טוב שיכול להוביל גם לטיפול משמעותי ומקדם.

    ליטל

אנשי מקצוע ומכונים

מירב אמתי

מירב אמתי

זכרון יעקב
אלה רווה

אלה רווה

קרית טבעון
דן צרפתי

דן צרפתי

תל אביב - יפו
חי אלטרז

חי אלטרז

ירושלים
מאירה ניב

מאירה ניב

כפר סבא
דפנה מור

דפנה מור

הוד השרון
ד"ר נטע חורש-רינמן

ד"ר נטע חורש-רינמן

תל אביב - יפו
מיכל ליס

מיכל ליס

גבעתיים