<
תפריט נגישות
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

פורום פסיכולוגיה

  • נכתב ע"י ענבר ב - 22/11/2018 10:42:20

    יש לי פסיכולוגית כבר שנתיים . לפעמים אנחנו נפגשות פעם בשבוע ולפעמים תדירות נמוכה יותר בהתאם לבקשתי . בשבועיים האחרונים נאלצתי לבטל את הפגישות בשל מצב רפואי של ילדי . ציפיתי (ואולי טעיתי) לקבל הודעה בסגנון מה נשמע ? הכל בסדר ? ואת האמת לא קיבלתי .
    אני כל כך מאוכזבת אני הרגשתי שבנינו יחד מערכת יחסים תומכת , כתף להישען עליה . וכאילו אני מרגישה שזה התאים לה שבטלתי את הפגישות .. מה שנותן לי להרגיש שכנראה בזבזתי את זמנה בפגישות שלנו .
    אני כל כך נעלבת ואני באמת תוהה אולי אני מגזימה ? למרות ששוב בהרגשה שלי ציפיתי ממנה להתעניינות .
    האם אני מגזימה ?

    תשובה: האם אני מצפה ליותר מידי
    נכתב ע"י ליטל פלג ב - 22/11/2018 15:28:32

    שלום ענבר.
    את מציעה בדברייך שני כיוונים- או שאת "מגזימה" או שלמטפלת כלל לא אכפת ממך מעבר לנוכחות בפגישות. אלו שני קצוות שאני נוטה להאמין שאף אחד מהם אינו מדויק. לכן, אני חושבת שהדבר הנכון ביותר לעשות הוא לשתף את המטפלת בכנות בתחושותייך ובמחשבות שמלוות אותך. אני חושבת שתבוננות כנה ופתוחה בדינמיקה שנוצרה ביניכן יכולה להיות משמעותית ומקדמת.

    שתהיה החלמה מהירה,
    ליטל

אנשי מקצוע ומכונים

דפנה מטרי

דפנה מטרי

שילת
חגית בר

חגית בר

ראשון לציון
עוז כהן זדה

עוז כהן זדה

תל אביב - יפו
מיכאל בזל

מיכאל בזל

ירושלים
אפרת רבינסקי לוי

אפרת רבינסקי לוי

ראש העין
טלי בוחניק תורג'מן

טלי בוחניק תורג'מן

תל אביב - יפו
יחיאל שפירא

יחיאל שפירא

עמק חפר
ד"ר טליה פייצ'יץ'-אייזן

ד"ר טליה פייצ'יץ'-אייזן

עמק חפר