גודל גופן  
הצטרפות לאינדקס
אנשי מקצוע

מגוון שירותים פסיכולוגים במקום אחד

הורים שלא אוהבים את החבר - רווקה
רווקה
19.11.08, 18:59
הי, אני רווקה בת 32 ונמצאת בקשר עם גבר בן 36. אני יודעת שבקשר שלנו יש פשרה מאוד גדולה, אני לא מאוהבת עד לב השמיים אבל יש חברות ועניין הדדי והגיל שלי מאוד מטריד אותי, כבר מאוד רוצה להקים בית ומשפחה. המשפחה שלי רואה בו פשרה מאוד לא טובה בגלל סיבות רבות ומאוד לוחצים עלי לא למסד. זה מאוד לא אופייני להם, זו פעם ראשונה שהם כל כך יוצאים נגד בן זוג שלי ואני ממש נקרעת... לא מצליחה להחליט לכאן או לכן ובאמת מרגישה שיש משהו בדברים שלהם אבל להם קל להגיד "זה בסוף יגיע", בינתיים אני זאת שלבד....

נתי רוזנבלום
starstarstarstar
מס' הודעות: 395
22.11.08, 20:42
שלום לרווקה
אני חש את ההתבלטות הממש "קורעת" שלך.  מצד אחד את מרגישה את השעון הביולוגי מתקתק ורוצה להתמסד. מצד שני את מרגישה שאת עושה פשרה משמעותית ואם לא די בכך, הוריך לוחצים מאד שתנתקי את הקשר, מה שגורם לך לתהות עוד יותר האם את אכן צריכה להשאר בקשר הזה.
הייתי ממליץ לך להזמין את הוריך לשיחה פתוחה כדי לרדת לסוף דעתם ולהבין מדוע הם עד כדי כך יוצאים כנגד הבחור. אולי הם רואים או חשים משהו שאת לא רואה. מנגד יתכן שהתפיסות והעמדות שלהם שונים משלך, ולמרות שזו דעתם, את יכולה לקבל החלטה שונה.
את כותבת שזו פעם ראשונה שהם יוצאים כל כך נגד בן זוג, האם היו פעמים קודמות שיצאו נגד בן זוג אבל לא בעוצמה כזו. במידה וכן, יהיה יותר סביר להניח שמדובר יותר בעניינים לא פתורים של משפחתך ולא של הבחור.
כך או כך תתצטכי לקבל החלטה מאד משמעותית לחייך. לכן הייתי ממליץ לך לפנות ליעוץ מקצועי (שיכול גם להיות בן מספר שיחות בודדות) שיעזור לך לראות טוב יותר את התמונה הכוללת ולקבל את ההחלטה הנכונה עבורך.
את מוזמנת להתיעץ איתי או עם צוות שדות, לגבי מטפל\ת מתאים עבורך.
מאחל לך החלטה אמיצה ונבונה
נתי רוזנבלום
פסיכותרפיסט ומטפל זוגי מוסמך
nati.rosenblum@gmail.com

נערך לאחרונה:
נתי רוזנבלום
22.11.08, 20:49