גודל גופן  
הצטרפות לאינדקס
אנשי מקצוע

מגוון שירותים פסיכולוגים במקום אחד

מתלבט - ניר
ניר
18.11.08, 16:37
שלום, אני ניהלתי רומן של כמה שנים עם אישה נשואה  שאני מאוד אוהב. היום היא סוף סוף אמרה לי שהיא מוכנה להגיד לבעלה כבר היום בערב שהם נפרדים אם אנחנו מחליטים שנגור ביחד. למרות שכל השנים רציתי את זה פתאום יש לי התלבטות- לא בקשר לאהבה שלי אליה אלא מתוך פחד שאם פעם אחת היא בגדה בבעלה אז אולי עוד כמה זמן גם בי היא תבגוד. מאוד מציק לי ומעסיק אותי, לא מצליח לקבל החלטה....

נתי רוזנבלום
starstarstarstar
מס' הודעות: 395
21.11.08, 20:55
היי ניר
נפלאות דרכי הגורל... קיוות לרגע שבו היא תעשה את זה וכשזה קורה, יש לך לבטים. זה באמת קורה לנו. אנחנו יכולים לצפות וליחל לדבר מה וכשהוא מתגשם, זה כבר אחרת ויש מחשבות, ותהיות והרהורים.
ולשאלתך, זה שאדם מסוים בגד, לא בהכרח  מלמד שהוא טיפוס בוגדני. למשל זה יכול לספר שהיתה לה מערכת יחסים לא טובה, או לא מספקת מבחינות שונות.
יש כמה דברים שאפשר לבחון, האם רק איתך היה לה מערכת יחסים בעודה נשואה, או שזה דפוס שלה?
מה היה חסר לה במערכת הזוגית עם בעלה,  האם אתה חושב שאתה יכול לספק את הצרכים הללו שלה?
במידה וזה המקרה (שאכן היתה מערכת יחסים לא מסופקת עם בעלה), לדעתי גם חשוב לעשות שיחה משותפת ולבחון ביחד כיצד אתם יוצרים מערכת יחסים שבה ניתן להביע דברים, ולפתור בעיות בלי צורך לברוח ולחפש צלע שלישית מחוץ למערכת הזוגית.
אם למרות הכל, אתה מרגיש שאתה מתקשה להחליט לבד, או שקשה לך לנהל שיחה על כך איתה, כדאי אולי לשקול יעוץ.
בהצלחה
נתי רוזנבלום
פסיכותרפיסט ומטפל זוגי

נערך לאחרונה:
נתי רוזנבלום
21.11.08, 23:55