גודל גופן  
הצטרפות לאינדקס
אנשי מקצוע

מגוון שירותים פסיכולוגים במקום אחד

משולש רומנטי - עלמה
השב השב
עלמה
16.01.11, 16:04
שלום, אני מבקשת עזרה בבעיה שנקלעתי אליה.
אני נשואה 5 שנים, זוגיות טובה, מיניות סבירה בערך, עם ילד קטן ואהוב.
בשנה האחרונה בעלי התיידד מאווד עם חבר לעבודה שהפך לבן בית אצלנו. הבעיה- אני נמשכת אליו בצורה לא נורמלית, כמו שבחיים לא נמשכתי לגבר. זאת לא התאהבות, רק משיכה, אבל משיכה חזקה בצורה לא מוסברת.
בהתחלה ניסית להמנע ממפגשים איתו אבל בעלי התחיל לשאול אותי כך שהיום אני נוכחת הרבה פעמים כשאותו חבר בא לביקור. המצב הזה ממ שמייאש אותי, אני לא הטיפוס שבוגד ולא מתכוונת לעשות את זה אבל המשיכה הזאת פשוט מוציאה אותי מדעתי, גורמת לי להתרחק מבעלי... אני ממש לא יודעת איך להפסיק את המצב הזה, כל עצה חכמה (ואם אפשר לא שיפוטית מדי...) תתקבל בתודה!

גאולה פלדמן
starstarstarstar
מס' הודעות: 263
18.01.11, 13:03
גם אם הוא ממש מושך, עצם העובדה שמשהו בך נפתח אליו ומתעצם מיום ליום מעידה על כך שהוא  "יושב" לך באיזשהו "סדק" בחייך, משהו שחסר בזוגיות שלך ושאת מפנטזת שתוכלי למצוא אצלו, יש משמעות לבחירה שלך בו כמושא פנטזיות ויש בו משהו שגורם לך להאמין  שהוא יוכל למלא אצלך משהו.
לעיתים אנחנו לא מודעים למה שקורה לנו באמת, אך  פתאום מגיע מישהו ומשדר משהו דרכו אנחנו מבינים שהדבר הזה חסר לנו.
ולרוב , המשולשים הרומנטיים  סובבים סביב תשוקה ולאו דווקא סקס, כי התשוקה די הולכת לאיבוד בחיי הנישואין.

אם נורא קשה לך , כדאי שתסבירי לבעלך שנוכחותו המתמדת של החבר בבית גורמת לך אי נוחות, ואת מעדיפה שיפגשו במקום אחר.
הבעיה שאם באמת משהו חסר בחייך  תוך פרק זמן קצר מישהו אחר יתפוס את מקומו, אז אולי כדאי לבדוק מה קורה בזוגיות שלך או בחיים שלך ומה חסר שם.שאת חושבת שתוכלי להשלים איתו.

השב השב