גודל גופן  
הצטרפות לאינדקס
אנשי מקצוע

מגוון שירותים פסיכולוגים במקום אחד

התלבטות - אודליה
השב השב
אודליה
01.08.10, 13:25
אני נכה על כסא גלגלים, גרה אצל ההורים ולומדת לתואר ראשו במכללה. עובדת חלקית.
מתלבטת לגבי קשר זוגי עם גבר הולך. מצד אחד זה כל מה שבורה נכה יכולה לחלום עליו והוא גבר טוב שאוהב אותי ומצד שני אני לא ממש נמשכת אליו. אני מסורתית ולכן המגע הפיסי מוגבל אבל אני חושבת שאני לא מאוד נמשכת אליו אבל מפחדת לוותר עליו. לא רוצה להתחתן עם גבר נכה. אין לי הרבה חברות ואני מאוד זקוקה לחברה.

תודה רבה מראש אני מאוד זקוקה לאוזן קשבת ועצה טובה וחכמה

טל פורטנוי
starstarstarstar
מס' הודעות: 259
03.08.10, 9:36
שלום אודליה
שאלות של זוגיות הן תמיד קשות. האם זו הבחירה הנכונה. מה חשוב לי בבן הזוג. האם אני לא אתחרט אחר כך.
אני בטוחה שהרבה יותר מסובך, כאשר לשאלות האלו מצטרפת השאלה של מי ירצה אותי עם הנכות. האם אצטרך להתפשר על אדם עם נכות.
אם נצא לרגע מהתוויות האלו- הייתי מציעה לך לעצור לרגע ולחשוב מה את מוצאת בו (חוץ מזה שהוא "על הרגליים"). מה את אוהבת בו. משיכה פיזית היא מאד חשובה, אבל ממש לא הכל (אלא אם כן יש דחיה פיזית, ואז אין מה לדבר!). האם את נהנית בחברתו, מוצאת בו עניין. האם את יכולה לדמיין את עצמך חיה איתו שנה, 5 שנים, יותר?
כמה זמן אתם נמצאים ביחד? עד כמה את מניחה לקשר אינטימי לצמוח ביניכם? האם היו גברים אחרים שכן חשת אליהם גם משיכה פיזית?
כל השאלות האלו יכולות לעזור לך לברר עם עצמך עד כמה הקשר הזה משמעותי עבורך, או עד כמה זו התפסות לאופציה שגבר "הולך" רוצה אותך.
כשאנחנו חושבות על שותף להרבה שנים, מישהו שאנחנו רוצות לבנות איתו את החיים, אנחנו לוקחות בחשבון מיכלול גדול של תכונות, כולל המשיכה.
אני מאחלת לך הרבה הצלחה בכל בחירה שתבחרי
טל

השב השב