גודל גופן  
הצטרפות לאינדקס
אנשי מקצוע

מגוון שירותים פסיכולוגים במקום אחד

זוגיות או בריחה מהמציאות - אילנה
השב השב
אילנה
25.07.10, 10:28
שלום לך
אני בחורה בת 30 ובן זוגי בן 47 יש לו 2 בנות מנישואין ראשונים ולנו במשותף  ילד עברנו הרבה משברים והחזקנו מעמד ,עכשיו הקשר מצויין אנחנו יחד כבר 4.5 שנים והכל איך אומרים ברוך ה וכמו שאמרתי בחורה בת 30 עם רצון לעוד ילדים והוא לא מוכן "לעשות לי" ילד אני לא יודעת מה לעשות אין גם מה לדבר איתו על זה בהתחלה הוא ניסה לשוב על זה והחליט שלא מה שכן גם נשואין הוא לא רוצה,(פעם רציתי היום כבר לא) בכל מקרה הבת שלו בהריון חודש 9 והואר אומר לי שהנה יהיה לילד שלנו חבר ואני אוכל להיות איתו ולא צריך ילדים ,אח.... ההפרש גדול מדי והקשר חזק מידי אני לא יודעת כנראה שקעתי יותר מידי שקשה לי לקום ולעזוב מה אני אמורה לעשות?? להשאר איתו או פשוט לקום ולעזוב מה עושים במקרה כזה שהבן זוג לא מעוניין? האם זה אומר שהוא לא אוהב אותי אם הוןא חושב שאני מוכנה לחיות כך? אשמח לשמוע את עצתך

חמדת שמואלי-שירם
starstarstarstar
מס' הודעות: 552
28.07.10, 22:55
שלום רב,

באמת לא פשוטה הדילמה שלך..החבר שלך אומר בברור שהוא לא מעוניין בילדים או נישואין ואילו את כן מעוניינת בכך. החשוב הוא שאת צריכה להשלים עם זה שהוא לא רוצה. אף אחד לא יכול להגיד לך מה לעשות. זאת צריכה להיות החלטהשלך ובכול החלטה יהיה כרוך ויתור. במידה ותחליטי להשאר עימו- זה ויתור על ילדים, ובמידה ותחליטי להפרד ממנו זה ויתור על אהבה. שום החלטה איננה מושלמת, כמו גם זו שלך. לגבי אהבתו אליך- מעניין מדוע את מקשרת זאת לכך, הרי הוא אומר לך בזה שהוא נשאר איתך שאת משמעותית לו והוא אינו מעוניין בילדים. מדוע את לא בוטחת בכך? מדוע את מתקשה להאמין שבאמת אין לו צורך בילדים בלי שום קשר אליך?
בברכה,
חמדת שמואלי שירם

השב השב