גודל גופן  
הצטרפות לאינדקס
אנשי מקצוע

מגוון שירותים פסיכולוגים במקום אחד

זוגיות - נועם
השב השב
נועם
19.07.10, 17:12
שלום חמדת,
אני בת 27, אחרי זוגיות (טובה) של שנתיים עם בן זוגי החלטנו להתחתן, בשמחה רבה.
לאחרונה, כשלושה חודשים אחרי ההצעה, פגשתי מישהו חדש בעבודה ואני מרגישה שיש ביננו מתח מיני (לא נראה שיהיה משהו ממשי, אבל אלו התחושות) הוא מחמיא לי ומחייך במסדרונות ולפני כמה ימים היה לי חלום על מערכת יחסים בינינו (חלום שהיה לי מאוד כיף להתעורר ממנו). אני שמה לב שאני חושבת עליו יותר ויותר ואולי אפשר אפילו לומר שאני קצת מתאהבת בו.
אני מאוד אוהבת את בן זוגי ומאוד מכבדת ומעריכה אותו, אבל אלו תחושות חדשות שאני לא הכרתי עד עכשיו כשהייתי בתוך קשר, ובטח שלקראת החתונה זה משהו שקצת מלחיץ אותי...

אשמח לתגובתך בנושא

תודה

נועם

חמדת שמואלי-שירם
starstarstarstar
מס' הודעות: 552
21.07.10, 21:47
שלום רב נועם,

אני חושב שבהחלט יש צורך להבין לעומק את המתרחש בעיקר לפני שאת מחליטה דברים כה משמעותיים.
יתכן למשל שאת מתקשה  להתמסר לבן זוגך הנוכחי (פיזית ורגשית) ,ולכן את יכולה להתרגש מבחור אחר וזאת כדיי "לא לשים את כול הביצים בסל אחד"..במילים אחרות דווקא לפני החתונה כאשר את צריכה להיות "רק שלו" עולה החרדה הלא מודעת מאינטימיות אמיתית בקשר ובכדיי להמנע מכך את מתלהבת מהבחור.אופציה אחרת היא שקשה לך להשלים עם הוויתור מעצם הבחירה בבן זוגך ולא באחרים. אופציה נוספת היא שיתכן והקשר הנוכחי אכן חסר דברים משמעותיים ורק כעת את מגלה זאת.מה שאני מסמנת כאן ראוי מאוד לבדיקה מעמיקה. אני מציעה לך בהחלט לגשת לטיפול. במידה ואת מעוניינת בהמלצות את יכולה לפנות אלייי למייל.
בברכה,
חמדת שמואלי שירם.

השב השב