גודל גופן  
הצטרפות לאינדקס
אנשי מקצוע

מגוון שירותים פסיכולוגים במקום אחד

Forum

קהילת מבוגרים
התמודדות עם שינויים ומעברים, קשיים ביחסים בין אישיים, חוסר יכולת להכריע בהחלטות חשובות... בואו לשאול, להתייעץ ולשתף מנסיונכם בתחומים אלו ורבים אחרים,

Forum

קהילת הורות
איך עוזרים לילד להיפרד מהמוצץ? כיצד יוצרים הרגלי אכילה נכונים? האם ייתכן שהילד שלי מעשן סמים? ומהן אפשרויות הסיוע לילדה או נערה הסובלת מקשיים חברתיים?

Forum

קהילת קריירה ותעסוקה
איך מתמודדים עם בוס קשוח? האם ניתן לשנות כיוון מקצועי בגיל מבוגר? מה הסיכוי להשתלב בשוק העבודה לאחר שנים של עקרות בית? מדוע אני נכשל שוב ושוב בראיונות עבודה?

לרשימת הקהילות המלאה...
Forum

פורום פסיכולוגיה
איך יכול טיפול לעזור לי? מה הוא סוג הטיפול היעיל ביותר עבורי? בפורום פסיכולוגיה תוכלו לקבל הכוונה ראשונית בנושאים הנוגעים לבחירת הייעוץ או הטיפול המתאים

Forum

פורום הורים
בפורום הורים תוכלו לשאול על יחסים עם הילדים, התפתחות הילד, וקשיים והתלבטויות במסגרת המשפחתית

Forum

פורום הפרעות קשב וריכוז
איך מזהים שהילד זקוק לאבחון הפרעות קשב וריכוז? היכן מאבחנים ואיך מטפלים? ומה ההשלכות הלימודיות, החברתיות והרגשיות של הפרעת הקשב? ומה קורה בבגרות?

Forum

פורום חלומות
רוצה לדעת את משמעות החלום שלך? הכנס לקבלת פתרון חלומות ופירוש חלומות מפסיכולוג קליני

Forum

פורום אימון
מרגיש תקוע בתחום הקריירה, הזוגיות או ההגשמה העצמית? מתלבט האם לפנות לאימון או לטיפול פסיכולוגי? צוות המאמנים של הפורום יספק לך מידע, הכוונה וייעוץ ראשוני בתחומי האימון, הצמיחה האישית ויצירת שינוי במגוון תחומי חיים

Forum

פורום טראומה והתמודדות
חווית אירוע טראומתי? מידע על הפרעה פוסט טראומטית והכוונה ראשונית להתמודדות עם טראומה ומצבי לחץ

Forum

פורום טיפול באמצעות אמנויות
מדוע וכיצד משתמשים באמנויות בטיפול? פורום טיפול באמצעות אמנויות מיועד למטפלים, לאנשי מקצוע מתחומי בריאות, רווחה וחינוך, לחוקרים באקדמיה ולמתעניינים בתחום.

לרשימת הפורומים המלאה...

פורומים לאנשי מקצוע