גודל גופן  
הצטרפות לאינדקס
אנשי מקצוע
  לוח מודעות
טיפול פרטני וזוגי בקבוצת שיח לפסיכותרפיה התייחסותית
פורטל בטיפולנט מציע יעוץ והכוונה ללא תשלום בבחירת טיפול ומטפל
פחדים של ילדים- איך לתמוך במקום לגונן. ספרם של פרופ' חיים עומר ואלי לייבוביץ'
פורטל אמאבא- פורטל תוכן חדש להורים
חמדת שמואלי- פסיכותרפיה פרטנית וזוגית, מנהלת הפורומים לטיפול זוגי ומשפחתי
מכון עמית – שירותי אבחון וטיפול פסיכולוגיים- מכון שהוא תשובה לכל קשת הצרכים הפסיכולוגים, כבר למעלה מ-20 שנה, חדרה, חיפה, הוד השרון, תל אביב, ירושלים. יעוץ, טיפול, אבחון, אימון, בכל הגילים. צוות מטפלים מקצועי ומנוסה במגוון שיטות טיפול.
מכון כיוונים הינו בית לפסיכודרמה וטיפול קבוצתי. בימים אלו נפתחת ההרשמה לשנת הלימודים תשע"א למסגרת לימודים מורחבת של תכנית הכשרה למטפלים בפסיכודרמה. לפרטים נוספים: 03-6812368
טיפול בקשיי נהיגה - חרדת נהיגה, קשיי קשב וריכוז, שיקום הנהיגה לאחר תאונה. הטיפול משלב נהיגה מעשית. פרטים נוספים במכון הדר- 04-8419449
טיפול פסיכולוגי, יעוץ והתערבות במצבי משבר, טיפול זוגי ופרטני, יעוץ להורים, CBT- גישה קוגניטיבית, חרדה אובססיות, דיכאון וכד' (אפשרות לטיפול קצר מועד): גוטליב כרמלה, פסיכולוגית קלינית מומחית, הרצליה
99" משחקי תנועה וחברה" - ספר חדש המציג משחקי תנועה וחברה לילדים בגילאים 4 - 10 ומעלה.הספר כתוב בצורה מסודרת, ידידותית ומאפשר הפעלה קלה של הילדים.
כל השירותים הפסיכולוגים במקום אחד

בעיה - בר
השב השב
בר
13.07.10, 5:20
אממ, אני בר, בן 16...
יש לי הרבה בעיות, וכבר כתבתי כאן כמה פעמים.
אחת הבעיות שמטרידות אותי אולי נשמעת מפגרת אבל..
אוקיי, יש לי טינטון בשתי האוזניים, ולכן כשאני הולך למסיבה אני שם אטמים.
אני נער הומו, ואחת הדרכים שעוזרות לי להשלים עם עצמי, ויותר מזה להיות גאה ולהרגיש בר מזל שאני כזה, אילו המסיבות האלה שמארגן ארגון נוער גאה בשם "איגי".
הבעיה היא שהאטמים מורידים 90% מההנאה במסיבה, אין חשק לרקוד, לזוז, שום דבר.
פשוט יושב כמו בוק.
המסיבות האלה משחררות אותי בד"כ, משכיחות ממני את הבעיות שלי ומשאירות אותי שמח למשך לפחות שבועיים.
הן גם מאד עוזרות לי להשלים עם עצמי.

שאלתי היא איך אני אמור להתמודד עם המצב?
אולי זה נראה לך כאילו יצאת מפרופורציות אבל באמת שזה נורא מטריד אותי :\
ממש מדכא.
אני גם חושב שצריך לעשות בחיים האלה את מה שעושה לנו טוב, וחבל לי שלקחו ממני את אחד הדברים שהכי עושים לי טוב.

תודה מראש, בר.

ליטל גליק
starstarstarstar
מס' הודעות: 270
13.07.10, 21:29
שלום בר.
קודם כל- הבעיה שלך לא מפגרת אלא מהותית ועוסקת לא רק במסיבה אלא באפשרות להרגיש שייך ולקבל את עצמך.
לא ציינת מדוע האטמים מפריעים לך ותהיתי האם מדובר רק בעניין טכני (קושי לשמוע ולרקוד) או בקושי שהוא מעבר לכך- קושי לקבל את המגבלה הפיסית, להודות בפני אחרים שיש בעיה וכן הלאה. מזמינה אותך לחשוב יותר מה יוצר את הקושי...
מעבר לכך, אתה מתאר כמה לא מובן עבורך לקבל את עצמך ולהרגיש שלם עם מי שאתה בכלל ועם הנטייה המינית בפרט, ואני חושבת שאתה מזהה מאוד נכון שחשוב שתיקח חלק בפעילויות בהן אתה מרגיש שייך ואהוד. בהקשר הזה, אני חושבת ששווה להשתלב בפעילויות נוספות של איגי (חוגים, קבוצות וכד') (למשל- http://gaycenter.org.il/noar.asp ).
מעבר לכך, נדמה לי שהצעתי לך כבר בעבר, אבל חוזרת ומדגישה כי טיפול פסיכותרפי הממוקד בטנטון יכול להביא להקלה משמעותית ולאיתור אסטרטגיות התמודדות שיקלו עליך-
http://www.betipulnet.co.il/articles/טיפול_פסיכותרפי_למניעת_טנטון_וסחרחורת/

ליטל

בר
14.07.10, 6:12
הבעיה היא טכנית, ובלי ההנאה במסיבות זה נורא מדכא :\
ואני מתמודד עם הטינטון, אני מצליח להתרגל אליו ולהתעלם ממנו. בכל מקרה אני אלך עם אטמים כדי לא להרס את השמיעה, ועם האטמים בקושי שומעים וזה מאד הורס :(
אני לא יודע למה רשמתי את זה פה, זה לא שיש לזה פתרון...

השב השב