|
שלום , אני בן 14 . אני לומד בחטיבה , כיתה ח' . אני מגדיר את עצמי כאאוטסיידר קיצוני , בגלל תפיסות העולם שלי , האמונה שלי והיחס שלי לאנשים , אני לא מתחבר לחברה הקיימת .לפני הכל , אני חייב להגיד שיש לי המון חברים , שרואים בי דמות אסרטיבית ולפעמים אפילו מנהיגה אבל עדיין , אאוטסיידרית . אז ככה , הכל התחיל כביכול מהטיול השנתי של אותה השנה , שאני הולך עם חברים בערבים אבל מוצא את עצמי לבד , כשכל אחד מוצא לו ידיד או ידידת נפש , אהבות וכו' . מאז הותקפתי בדידות קשה (בסביבות אפריל אותה השנה) . מאז התחלתי להדרדר - התחלתי לשים לב שבדרך כלל אני נמצא לבד ברגעים קריטיים , רגעי אמת , והתחלתי לחשוב שכנראה אהיה כך גם כל חיי - שוב , יש לי המון חברים , שבדרך כלל שואלים או שואלות מה קורה כשאני ב"באסה" . התחלתי לחשוש שאהיה בודד כל חיי . מה שעוד יותר תיסכל אותי שאני תיד האדם הראשון שיעזור לכל אחד בחברה , ויודעים ורואים את זה . אבל כשאני במצוקה לא ממש עוזרים לי ואם אני פורק זה תמיד אותו ה "עזוב אותך שטויות" או "חח מה אתה מפגר" .... אני מתחיל לחשוב שאף אחד לא יכול להבין אותי , ושאני פשוט מיוחד , לרע . הדיכאון המשיך לכך שאני הייתי בא הביתה , לא אוכל ולא מכין שיעורים , אלא שם מוזיקה (רוק ומטאל המועדף ) , בדרך כלל בלדות ושירים דכאוניים וישן. אני מזדהה עם המילים שבשירים כאלו רבות , ואני מרגש שזה הדבר שמבטא אותי בדרך הטובה ביותר . התחלתי להתרחק מחברה . אני מיואש מאוד , ואני חשבתי על התאבדות , אבל בעקבות סרט שראיתי אני חושב על בריחה . אני מגדיר את עצמי בודד , שונה , דחוי וחסר אונים . איך אני אוכל לצאת מזה ? בתודה מראש , א' .
|