גודל גופן  
הצטרפות לאינדקס
אנשי מקצוע

מגוון שירותים פסיכולוגים במקום אחד

מבודד - איריס
איריס
22.06.10, 11:14
שלום, יש לי בן שמתקרב לשנתו ה-27 . לפני כשנה הוא שהה בחול למספר חודשים. ולאחר שחזר מחול הוא עזב את הבית, ועבר לגור עם שותף בעיר אחרת.  יש לציין שהוא נראה מאד טוב ולמרות זאת הבעיה היא שהוא מאד מבודד מבחינה חברתית.  אין לו חברים ואין לו בת זוג. היתה לו בת זוג אבל זה לא היה רציני (היו מתראים בערך פעם או פעמיים בשבוע).  אני מאד מודאגת מאופן ההתנהלות הזה. כשהיה יותר צעיר עד שהתגייס לצבא, הוא היה מאד חברותי. המון חברים והיחה מבלה המון. גם חברות היו לו. ופתאום ההכל נגמר. אין לי מושג אם עבר משהו טראומטי, הוא לא מספר. איך אני יכולה לעזור לו?

נתי רוזנבלום
starstarstarstar
מס' הודעות: 395
22.06.10, 13:29
שלום איריס
אני מבין את חוסר השקט והדאגה למצבו החברתי של הבן.
אני תוהה לגבי היחסים שלך איתו, האם יש לך קשר קרוב איתו, האם את יכולה להזמין אותו לשיחה ולומר לו שאת מוטרדת מהנושא הזה. סיפרת גם שהוא עזב את הבית וגר עם שותף, האם יתכן שהוא מקיים קשרים חברתיים ונפגש עם חברים, אלא שאת פחות מודעת למה שקורה איתו בגגל המגורים הנפרדים, שלא כמו בעבר, ואת לא רגילה לכך?
אם אתם ביחסים טובים, הייתי ממליץ לך להזמין אותו לשיחה נעימה. בשיחה את יכולה לדבר על הרגשות שלך ושאת לא כל כך יודעת מה קורה איתו, ושאת קצת מוטרדת.. וכו' ולהזמין אותו להיפתח.
אולי השיחה הזו תרגיע אותך, אם זה לא מה שקורה, ותראי שגם הוא מוטרד מהנושא, את יכולה לשאול אותו אם נכון לו להתייעץ עם מטפל בנושא הזה?
אשמח לשמוע על ההתפתחויות
בברכה
נתי רוזנבלום
מטפל אישי, זוגי ומשפחתי מוסמך
www.nati-rose-therapy.co.il

נערך לאחרונה:
נתי רוזנבלום
29.06.10, 22:47