גודל גופן  
הצטרפות לאינדקס
אנשי מקצוע

מגוון שירותים פסיכולוגים במקום אחד

חזרה בתשובה - דפנה
דפנה
21.06.10, 17:42
נתי שלום, אני מאוד זקוקה לעצה.
אני נשואה 4 שנים עם ילד בן שנתיים. עד לשנה האחרונה החיים שלי היו מאושרים וטובים.
לפני שנה בעלי עבר תאונת דרכים לא מאוד קשה אבל שהצריכה טיפול רפואי לא נעים ודי ממושך. אחרי התאונה התחיל תהליך של חזרה בתשובה, שהולך ומתרחב. אנחנו מנסים לגשר על הפערים שהולכים וגדלים אבל אני מרגישה שבשורה התחתונה- אני לא מוכנה לקיים אורח חיים דתי ועוד יותר מזה לא מוכנה שבני יתחנך כדתי. אני במצוקה גדולה ולא יודעת מה לעשות. אני עוד אוהבת את בעלי אבל גם אוהבת את החילוניות שלי, ומאמינה בה. יש פתרון? מה עושים בכזה מצב?

נתי רוזנבלום
starstarstarstar
מס' הודעות: 395
21.06.10, 23:51
היי דפנה
לא מעט אנשים שעוברים זעזועים שוקלים את דרכם בעולם ואת משמעות חייהם ומחליטים לעשות שינויים.
אכן נשמע אתגר לא פשוט, יחד עם זאת יש זוגות שאחד מבני הזוג דתי והשני חילוני. זה יצריך מכם הרבה דיבור, שיחות, נסיונות להיות אמפתיים ובאמת להבין זה את זה. חשוב לזכור שלגבי חינוך הילדים, גם אם תחליטו שאתם לא נשארים ביחד, עדין תצטרכו לקבל החלטות בנושא הזה שיוכלו להיות מקובלים על שניכם. למה לא להתחיל בזה עכשיו??
חשוב שתנהלו שיחות ובהם תנסו להגדיר כיצד כל אחד נוהג, וכיצד נוהג הבית המשותף. כאמור, זה בכלל לא פשוט, מאידך בהחלט שווה נסיון לפי מה שתיארת.
אם תמצאו שקשה לכם לנהל את זה לבד, שווה יהיה לשקול טיפול מסייע.
מאחל מקרב לב הצלחה
בברכה
נתי רוזנבלום
מטפל אישי, זוגי ומשפחתי מוסמך
www.nati-rose-therapy.co.il

נערך לאחרונה:
נתי רוזנבלום
21.06.10, 23:52