גודל גופן  
הצטרפות לאינדקס
אנשי מקצוע

מגוון שירותים פסיכולוגים במקום אחד

מה עכשיו??? - מורן
מורן
06.03.10, 21:47
לפני 4 חודשים התגרשתי ממי שהיה החבר הראשון שלי- הכרנו בגיל 16, התחתנו בגיל 21 והיום אני בת 24, גרושה עם ילדה בת שנה וחצי, עובדת קשה ולא ממש מוצאת את עצמי... רוצה לחזור לזוגיות אבל מרגישה שמי יקבל אותי ככה?!
בפעם האחרונה שהייתי בפאבים ובסצינת הדייטם הייתי בחורה יפה, צעירה, חופשיה והיום אני אישה מלאה יותר, עייפה מעבודה, עם תינוקת שצריכה אותי מאוד...
המחשבה שלא יהיה לי זוגיות גם בהמשך עושה לי רע אבל לאינטרנט אני לא מצליחה להתחבר, לא מתאים לי להכיר ככה, ולפגוש זה לא פשוט כי מי ירצה לצאת עם בחורה שהיא כאילו צעירה ובגיל של סטודנטית אבל בנפש היא אמא ומבוגרת הרבה יותר?
קשה...

נתי רוזנבלום
starstarstarstar
מס' הודעות: 395
07.03.10, 13:43
שלום מורן
היית שמונה שנים עם אותו גבר, התחתנת איתו וילדת ילדה..והתגרשת לא מזמן. ראשית תני לעצמך זמן לעכל את מה שעברת. גירושין הוא תהליך לא פשוט והוא סוג של טראומה שחווית. את מתאבלת על הקשר ויש לך חששות שמלווים אותך כפי שמשתקף יפה מהכותרת של השאלה "מה עכשיו". אז עכשיו קודם כל לוקחים אויר, נרגעים, מוצאים דברים שאת אוהבת לעשות ופעילות ספורטיבית. אין סיבה שלא תמצאי קשר זוגי טוב. יש גברים רבים שלא מרתיע אותם ילדים. בוודאי שיש גם גברים גרושים עם ילדים שהם במצבך ורוצים להתחיל פרק ב'.
כך שאת תוכלי לחוות זוגיות טובה, אבל נשמע לי שאת קצת ממהרת, אולי כי החשש שלא יהיה לך זוגיות מטריד אותך. האם יש לך מישהו שתומך בך ומלווה אותך? משפחה ??? חברות??
כדאי שתקלי גם לפנות לייעוץ אישי.
בברכה
נתי רוזנבלום
מטפל אישי, זוגי ומשפחתי מוסמך
www.nati-rose-therapy.co.il

נערך לאחרונה:
נתי רוזנבלום
07.03.10, 13:45