גודל גופן  
הצטרפות לאינדקס
אנשי מקצוע
  לוח מודעות
טיפול פרטני וזוגי בקבוצת שיח לפסיכותרפיה התייחסותית
פורטל בטיפולנט מציע יעוץ והכוונה ללא תשלום בבחירת טיפול ומטפל
פחדים של ילדים- איך לתמוך במקום לגונן. ספרם של פרופ' חיים עומר ואלי לייבוביץ'
פורטל אמאבא- פורטל תוכן חדש להורים
"היפנוזה עצמית"- סדנא בת 3 מפגשים, להתמודדות עם חרדות, מתחים, כעסים, כאבים וכד'. מנחה: ד"ר מאיר נעמן- פסיכולוג קליני בכיר. יו"ר האגודה להיפנוזה, בעבר. 054-7549898. הסדנא הקרובה ב- 3.2.2010.
חמדת שמואלי- פסיכותרפיה פרטנית וזוגית, מנהלת הפורומים לטיפול זוגי ומשפחתי
מכון עמית – שירותי אבחון וטיפול פסיכולוגיים- מכון שהוא תשובה לכל קשת הצרכים הפסיכולוגים, כבר למעלה מ-20 שנה, חדרה, חיפה, הוד השרון, תל אביב, ירושלים. יעוץ, טיפול, אבחון, אימון, בכל הגילים. צוות מטפלים מקצועי ומנוסה במגוון שיטות טיפול.
קשיים חברתיים? קבוצות לילדים וסדנאות להדרכת הורים, מחנכים ומטפלים. הסדנאות יערכו בכל אזורי הארץ.
מכון כיוונים הינו בית לפסיכודרמה וטיפול קבוצתי. בימים אלו נפתחת ההרשמה לשנת הלימודים תשע"א למסגרת לימודים מורחבת של תכנית הכשרה למטפלים בפסיכודרמה. לפרטים נוספים: 03-6812368
טיפול בקשיי נהיגה - חרדת נהיגה, קשיי קשב וריכוז, שיקום הנהיגה לאחר תאונה. הטיפול משלב נהיגה מעשית. פרטים נוספים במכון הדר- 04-8419449
טיפול פסיכולוגי, יעוץ והתערבות במצבי משבר, טיפול זוגי ופרטני, יעוץ להורים, CBT- גישה קוגניטיבית, חרדה אובססיות, דיכאון וכד' (אפשרות לטיפול קצר מועד): גוטליב כרמלה, פסיכולוגית קלינית מומחית, הרצליה
כל השירותים הפסיכולוגים במקום אחד

מה עכשיו??? - מורן
השב השב
מורן
06.03.10, 21:47
לפני 4 חודשים התגרשתי ממי שהיה החבר הראשון שלי- הכרנו בגיל 16, התחתנו בגיל 21 והיום אני בת 24, גרושה עם ילדה בת שנה וחצי, עובדת קשה ולא ממש מוצאת את עצמי... רוצה לחזור לזוגיות אבל מרגישה שמי יקבל אותי ככה?!
בפעם האחרונה שהייתי בפאבים ובסצינת הדייטם הייתי בחורה יפה, צעירה, חופשיה והיום אני אישה מלאה יותר, עייפה מעבודה, עם תינוקת שצריכה אותי מאוד...
המחשבה שלא יהיה לי זוגיות גם בהמשך עושה לי רע אבל לאינטרנט אני לא מצליחה להתחבר, לא מתאים לי להכיר ככה, ולפגוש זה לא פשוט כי מי ירצה לצאת עם בחורה שהיא כאילו צעירה ובגיל של סטודנטית אבל בנפש היא אמא ומבוגרת הרבה יותר?
קשה...

נתי רוזנבלום
starstarstarstar
מס' הודעות: 224
07.03.10, 13:43
שלום מורן
היית שמונה שנים עם אותו גבר, התחתנת איתו וילדת ילדה..והתגרשת לא מזמן. ראשית תני לעצמך זמן לעכל את מה שעברת. גירושין הוא תהליך לא פשוט והוא סוג של טראומה שחווית. את מתאבלת על הקשר ויש לך חששות שמלווים אותך כפי שמשתקף יפה מהכותרת של השאלה "מה עכשיו". אז עכשיו קודם כל לוקחים אויר, נרגעים, מוצאים דברים שאת אוהבת לעשות ופעילות ספורטיבית. אין סיבה שלא תמצאי קשר זוגי טוב. יש גברים רבים שלא מרתיע אותם ילדים. בוודאי שיש גם גברים גרושים עם ילדים שהם במצבך ורוצים להתחיל פרק ב'.
כך שאת תוכלי לחוות זוגיות טובה, אבל נשמע לי שאת קצת ממהרת, אולי כי החשש שלא יהיה לך זוגיות מטריד אותך. האם יש לך מישהו שתומך בך ומלווה אותך? משפחה ??? חברות??
כדאי שתקלי גם לפנות לייעוץ אישי.
בברכה
נתי רוזנבלום
מטפל אישי, זוגי ומשפחתי מוסמך
www.nati-rose-therapy.co.il

נערך לאחרונה:
נתי רוזנבלום
07.03.10, 13:45

השב השב