גודל גופן  
הצטרפות לאינדקס
אנשי מקצוע

מגוון שירותים פסיכולוגים במקום אחד

התלבטות קשה - סיון
סיון
07.02.10, 9:44
שלום נתי.
אני נשואה כשנתיים, הקשר עם בעלי לא טוב בלשון המעטה.
ריחוק מוחלט, שעמום וחוסר התאמה. לא יודעת איך עשינו את הטעות הזאת.
פגשתי בעבודה לפני כחצי שנה בחור מקסים. הוא דומה לבעלי בהמון דברים- רק חם, מפנק ומשקיע יותר.
בקיצור- ממש כמו הדברים שהביאו אותי להתחתן עם בעלי ולאהוב אותו בהתחלה.
התחיל בינינו מעין רומן רגשי- מעולם לא עשינו דבר מהבחינה הפיסית אך יש ביניו אהבה וקרבה רבה.
אני בהתלבטות קשה האם לעזוב את בעלי. אני לא יודעת למה אני מתלבטת בכלל, אולי הסטיגמה? אולי החשש לעשות טעות? בכל אופן אני נואשת לקבל החלטה נכונה ומרגישה שאני לא יודעת איך!
המשפחה אומרת אל תעיזי לעזוב החברות אומרות תעברי לבחור החדש.... מה עושים?
אגב, אין לנו ילדים ואנחנו בשנות ה-30 המוקדמות

נתי רוזנבלום
starstarstarstar
מס' הודעות: 395
08.02.10, 4:50
שלום סיון
שמתי לב שאת מחד כותבת על בעלך "איך עשינו את הטעות הזו - ריחוק מוחלט, שעמום וחוסר התאמה". מאידך, הבחור השני, החדש, זה שהתאהבת בו, דומה לבעלך בהבמון דברים - רק חם מפנק וכו'.
כלומר, יש בבעלך הרבה דברים שמשכו אותך בגבר, ושמושכים אותך עד היום. למעשה את כותבת "ממש כמו הדברים שהביאו אותי להתחתן עם בעלי ולאהוב אותו בהתחהל".  
אני תוהה אם בעוד ארבע - חמש שנים, לא תחשבי שהקשר החדש משעמם.יכול להיות שאת נהנית מתחושת הרומן החדשה בתתחילת הקשר, מההתלהבות, מהפרפרים בבטן, מהאהבה והפינוק שמריעיפים עליך. אולם בהמשך, החיים השגרתיים הופכים לך למשעממים וחסרי עניין.
אני גם תוהה מה בקשר ובאינטרקציה ביניכם, גרם לתחושה של ריקנות בקשר.
הייתי ממליץ לך לבחון את הדברים הללו בטיפול זוגי, ואם את לא רוצה בטיפול זוגי, ניתן גם בטיפול אישי. פעמים רבות כשמסיימים קשר ולא מעבדים את הסיבות מספיק טוב,  ומתחילים פרק ב', מרגישים שמגיעים שוב לאותה נקודה של חוסר שביעות רצון וכאילו אותם בעייות חוזרות שוב.  הדרך לא לעשות את הטעויות שוב ושוב, עוברת דרך מודעות לגורמים המובילים לתהליך הזה.
אשמח לשמוע את מחשבותייך.
נתי רוזנבלום
מטפל זוגי ומשפחתי מוסמך, פסיכותרפיסט
www.nati-rose-therapy.co.il

נערך לאחרונה:
נתי רוזנבלום
08.02.10, 4:50