גודל גופן  
הצטרפות לאינדקס
אנשי מקצוע

מגוון שירותים פסיכולוגים במקום אחד

פניה חוזרת הכוונה - שירן
שירן
26.01.10, 10:20
לנתי היקר שלום,ראשית תודה שהשבת לי במהירות,ואני מבינה מדבריך שיש בסיס לחששותי,אולם אתמול לאחר שכתבתי לך את פנייתי עלו דברים נוספים שלא חשבתי עלייהם לפניי,האם ייתכן שבשל כך שנתתי את עצמי מבחינה רגשית מהר מדי גרמתי לבחור להירתע?משום שיש בי תכונה כזו שידועה לי,ואם כן כיצד אוכל להתגבר על מכשול זה ולהבין אולי ממה הוא נובע?אשמח להכוונה,אין בידי היכולת לפנות לטיפול ולכן אשמח אם במשפט או שניים תתן לי כמה נקודות הארה,משום שהבחור מבקש שנלך לאט לאט ועקשן לא לסיים את הקשר,דבר שמעיד בעייני כן על רצון,אך אולי הוא מנסה לרמוז לי משהו בכך...כמו כן,לגביי הגראס,האם זו בעייה שיכולה להעיב על חיי הזוגיות שלנו ?משום שלמרות רצונו להפסיק,הוא מעשן כבר המון שנים...אשמח לתשובה,תודה מראש...שירן.

נתי רוזנבלום
starstarstarstar
מס' הודעות: 395
26.01.10, 23:43
שלום שירן
אני מבין שהדברים מציקים לך, ואת גם אומרת שיש לך צורך בהכוונה. אולם את אומרת שאין בידך היכולת לפנות לטיפול, ואני תוהה למה.האם את מתכוונת מבחינה כלכלית, אז  ישנם טיפולים מוזלים דרך קופת חולים, אוניברסטאות, וכן דרך בריאות הנפש. תלוי בקופה שלך.
את שואלת האם יתכן שזה שאת התמסרת מיד, זה השפיע. יתכן ויתכן שלא. בוודאי שאיני יכול לומר דבר עליכם ספציפית מבלי להכיר אתכם. אך אני חשוב שהשאלה החשובה היא  כיצד את רוצה להמשיך מכאן, ולא מה היה. אני חושב כפי שהמלצתי לך לבחון איתו מהם הצרכים שלו, ולבדוק האם הם מתאימים לשלך.
לגבי השפעת הגראס על הזוגיות, גם קשה לענות מבלי להכיר אותו ואיזה צרכים הגראס ממלא אצלו. גם את זה הייתי ממליץ לך לבדוק. מתי מעשן ולמה, איזה תחושות הוא אוהב בגראס. שימי לב מה המניעים שלו ואם הוא בורח מרגשות או מכאב. אני מרגיש שאת זקוקה לתמיכה והייתי ממליץ לך לבדוק את האופציה הטיפולית.
בברכה
נתי רוזנבלום
מטפל זוגי ומשפחתי מוסמך, פסיכותרפיסט
www.nati-rose-therapy.co.il

נערך לאחרונה:
נתי רוזנבלום
26.01.10, 23:46